Progra-MEER

MEER dan enkel programmeren

Inschrijven Physical Computing

Gebruik dit formulier om je deelname aan te vragen aan de workshopreeks physical computing in Gent.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is (max. 30), is inschrijven niet automatisch maar maken we een selectie tussen de kandidaten. We doen dit op basis van de motivatieteksten in de formulieren.

Je kan je deelname aanvragen tot en met 29 september 2017 (nieuwe deadline). Daarna bepalen we de selectie en maken die bekend vóór 8 oktober 2017. Je krijgt dan een e-mail met verdere inschrijvingsgegevens.

Belangrijk! De zes workshopsessies vormen één geheel - je kan je niet inschrijven voor één afzonderlijke sessie. Hou er ook rekening mee dat je na elke workshopsessie wat ‘huiswerk’ zult meekrijgen.

Praktisch

Sessies 1-5 in Gent gaan door in het iGent-gebouw op de campus Tech Lane Ghent Science Park van Universiteit Gent in Zwijnaarde. De slotsessie op 24 april 2018 gaat echter door in Hasselt.

We verwachten dat je zelf een laptop meebrengt naar de workshops, bij voorkeur met WiFi. Wij zorgen zelf voor de bijkomende (elektronica)hardware die je nodig hebt ( Arduino, Dwenguino, Raspberry PI, Lego Mindstorms, …) Als je zelf over dergelijk materiaal beschikt, mag je dit gerust meebrengen (vanaf sessie 3).

De totale kostprijs is 220 € per persoon en omvat deelname aan de hele workshopreeks, koffie en versnaperingen en een lichte maaltijd tijdens sessies 2-4.

Het materiaal dat je gebruikt, kan je lenen voor de duur van de workshopreeks. Voor een bijkomende 80 € krijg je na de workshops de elektronicahardware mee naar huis*.

*Dit geldt enkel voor Arduino, Dwenguino of Raspberry Pi (starters kit) - niet Lego Mindstorms!